Jbl Led Solar Effect 16w 1047mm
Jbl Led Solar Effect 16w 1047mm

Jbl Led Solar Effect 16w 1047mm

Marka : JBL
Para Puan : 2542

JBL LED SOLAR NATUR İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK İÇİN TASARLANMIŞTIR. KUTU İÇİNDEN ADAPTÖR ÇIKMAZ.!

JBL LED SOLAR Effect
JBL LED SOLAR Natur'u tamamlayıcı LED efekt lambası

  • Renk efektleri elde etmek için RGB LED'li özel lamba, ikinci ve renkli floresan tüpün (T5 veya T8) yedeği olarak idealdir
  • Teslimat kapsamında bulunan çoklayıcı kablo ile mevcut JBL LED SOLAR Natur'a bağlayıp onun uzaktan kumandası ile kumanda etmeniz yeterlidir.
  • Gün doğumu ve batımı ve fırtına veya yağmur mevsimi gibi hava koşullarının renk olarak daha canlı simülasyonlarına olanak verir.
  • Kullanılan RGB-LED'ler, JBL LED SOLAR Natur kumandası ile kırmızı, yeşil, mavi ve karışık renklerle aydınlatabilir; 7 kademelidir. JBL LED SOLAR Control WiFi uygulaması ile kullanım özellikleri çoğaltılabilir.
  • İçeriği: Su geçirmez (IP67) efektli LED lamba, düğmeli kablo, floresan soketleri (T5 ve T8) kurulumu için kapaklar ve üst kapak tutacakları

Işık efektleri hoşunuza gider miydi? 
Mevcut ışığınıza ek olarak renkli ışık, gün doğumu ve batımının kırmızısı, derin suların ya da fırtına mavisi gibi özel ışık efektleri kullanmak istiyorsanız, JBL'nin SOLAR Effect adlı ikinci bir lambasına ihtiyacınız olacak. Bu LED lambayı teslimat kapsamı içinde bulunan kablo çoklayıcı ile ana lambanıza (JBL LED SOLAR Natur) bağlayabilirsiniz. JBL LED SOLAR Natur'un kapsamındaki uzaktan kumanda ile renk kanallarına (kırmızı/yeşil/mavi) ayrı ayrı kumanda edebilirsiniz. Efektlere (biyotoplar, fırtına, bulutlar, yağmur, vb.) kumanda etmek için mobil telefonunuz üzerinden kesin ve kolay bir şekilde yönetebileceğiniz özel bir kumandaya (JBL LED SOLAR Control WiFi) ihtiyacınız olacak. 

Üzerinde 2,5 m kablosu olan, arzu edilen uzunlukta bir lamba içerir. Bu lambayı teslimat kapsamı içinde bulunan kablo çoklayıcı ile JBL LED SOLAR Natur'a bağlamanız yeterli olacağından, ayrı bir güç kaynağına ve kızılötesi alıcısına ihtiyaç yoktur. JBL LED SOLAR Effects RGB özellikli bir LED olduğundan istediğiniz hemen her rengi elde edebilirsiniz. Artık JBL LED SOLAR Natur'un uzaktan kumandasının üzerindeki düğmeleri de 3 renk kanalının her biri için kullanabilir ve efekt lambasının LED'lerine istediğiniz gibi kumanda edebilirsiniz. JBL LED SOLAR Natur'u halihazırda bir JBL LED SOLAR Control WiFi ile çalıştırıyorsanız, JBL LED SOLAR Effect'i ekleyerek doğala daha da yakın bir ışık dağılımı elde edebilirsiniz: Gün doğumu ve batımı kırmızının doğru tonuyla vurgulanırken, fırtına daha renkli, biyotop verileri ise daha kesin şekilde ayarlanabilir.

 

Ürünün Videosu;

https://youtu.be/nat2RdEyMKU

Hopi ve On
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR