Jbl Profora Co2 Count Safe 2 Kabarcık Sayacı
Jbl Profora Co2 Count Safe 2 Kabarcık Sayacı

Jbl Profora Co2 Count Safe 2 Kabarcık Sayacı

Marka : JBL
Para Puan : 170
İndirim Oranı : %13 İndirim
Fiyat : ₺195,70(KDV Dahil)
İndirimli : ₺170,00(KDV Dahil)
₺56,67 'den başlayan taksitlerle

JBL ProFlora CO2 Count Safe 2
Tüm CO² cihazları için kabarcık sayacı
Verilecek bitki besini CO² miktarının kontrolü için CO² gazının kabarcık olarak gözle görülebilmesini ve sayılabilmesini sağlar.
CO² difüzörleri gözle görülemeyen veya ekstra bir kabarcık sayacına ihtiyaç duyan herkes için. Çek valf dahil. Sadece suyla doldurulur
( kapağı çıkartılabilir, O halkalı bayonet). Akvaryumun dış kısmına monte edilebilir. 4 adet vantuz ve 2 adet vida ile isteğe bağlı olarak cam veya mobilyaya sabitlenebilir.

 

Bitkiler için ideal beslenme
Akvaryum bitkileri için sudaki doğru CO2 payı büyük önem taşır. Karbondioksit bitkilerin temel besin maddesidir ve görkemli bir şekilde gelişmelerini teşvik eder. Bitkiler CO2'yi fotosentez için kullanır ve buna karşılık suya yaşamsal önem taşıyan oksijen salarlar. Yosun gelişimini önler, zararlı maddeleri giderir, saklanma olanağı sunar ve hastalık mikroplarını azaltır.

Düzenli zenginleştirme
Görüntüleme bölümündeki büyüteçli kesit doğru CO2 dozu için kabarcık sayımını kolaylaştırır.

Basit montaj
Kabarcık sayacını su ile doldurun. Hortumla CO2 cihazına ve reaktöre bağlayın (CO2 cihazı ve reaktör teslimat kapsamına dahil değildir). Kabarcık sayacını 2 adet vantuz yardımıyla akvaryum camının dışına veya 2 adet vidayla mobilyaya sabitleyin

Güvenli
Kabarcık sayacında bir hortum rakoru bulunur ve O halkalı dişli bağlantı sayesinde temizlenmesi ve doldurulması kolaydır. Doğru CO2 miktarı her akvaryum için farklı olup akvaryumun hacmine, suyun hareketine ve akvaryumdaki bitki varlığına bağlıdır. CO2 içeriği bir CO2 testi yardımıyla kontrol edilebilir.

Hopi ve On
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR