Jbl Tempset L-u-w 70w Duy Seti
Jbl Tempset L-u-w 70w Duy Seti

Jbl Tempset L-u-w 70w Duy Seti

Marka : JBL
Para Puan : 1545
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.931,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.544,50(KDV Dahil)
₺514,83 'den başlayan taksitlerle
Teraryumlarda metal halid L-U-W lamba takılabilmesi için set
  • JBL Reptil Desert LUW ve JBL Reptil Jungle LUW ile diğer metal halid lambaların teraryumlarda kullanılabilmesi için önceden birleştirilmiştir.
  • "Almanya'da üretilmiştir" damgası taşıyan balast, balast-soket arası kablo ve duy ile yüksek voltajlara karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir; metal halid lambaların başlaması için ihtiyaç duydukları 5000 Volta dayanabilir.
Bilgi:
  • Eğer lamba bozulursa 20 dakika içinde kendisini otomatik olarak kapatır.
  • Metal ısı spotlarıyla ilgili olarak herkesin bilmesi gereken bazı güvenlik kuralları vardır: Metal ısı spotlarının çalşmaya başlaması için yüksek ateşelem voltajı (5000 v) lazımdır. Bu yüzden JBL TempSets LUW ürünlerinde olduğu gibi, bu tip bir voltajı kaldırabilecek kabloların kullanılması gereklidir. Eğer lamba bozulursa, birçok lamba bozulmuş olmasına rağmen ateşeleme yapmaya devam edecektir. Bu da bir yangın tehlikesi doğuracaktır. Buna ek olarak eski tip ısı lambaları 12,000 Volta kadar çıkabilmektedir. JBL TempSet LUW, ateşeleme işlemi 20 dakika boyunca başarısız olursa, 5000 Voltda ateşleme işlemini keser ve kendisini otomatik olarak kapatır. Düzgün bir lamba ya da soket fişa takıldığı zaman JBL TempSet tekrar otomatik olarak ateşeleme işlemine devam eder ve cihazınızı çalıştırır.
Hopi ve On
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR